Πρόβλημα παρουσιάστηκε στην υποστύλωση της σκαλωσιάς στο Κυβερνείο.

Κλειστή για τα αυτοκίνητα έμεινε σήμερα νωρίς το πρωί, η οδός της Μητροπόλεως και το τμήμα της οδού Κυβερνείου, που τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου είχε τοποθετηθεί η νέα σκαλωσιά  προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες στο κτίριο του Κυβερνείου, χωρίς να εμποδίζεται η διέλευση των οχημάτων. Ο λόγος που τα τμήματα αυτά των οδών έκλεισαν σήμερα, ήταν ότι για κάποιο λόγο τα ικριώματα παρουσίασαν πρόβλημα, καθώς κάποιο σπείρωμα ή αντηρίδα χαλάρωσαν. Δεν έγινε γνωστό ακριβώς τι. Πάντως, ο δρόμος έκλεισε και έγιναν οι αναγκαίες εργασίες ώστε να μείνει ασφαλές το πέρασμα για τους πεζούς και τα οχήματα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Σε ερώτηση προς τον αντιδήμαρχο κύριο Κώστα Γεννίτσαρη, είπε ότι δεν γνώριζε το περιστατικό και επικοινώνησε με τον εργολάβο. Σημείωσε ωστόσο ότι πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και λίγες ημέρες πριν, όταν ένα αυτοκίνητο με μεγάλο ύψος έπεσε πάνω στη σκαλωσιά.

Πάντως, η ολοκλήρωση του έργου έχει καθυστερήσει πια αρκετά. Η περσινή ημερομηνία που αφορούσε τον Νοέμβριο του 2015 δεν έφερε την ολοκλήρωση των εργασιών, αλλά ούτε και ο φετινός Σεπτέμβριος, ημερομηνία που είχε προσδιοριστεί τον Ιούνιο, ως καταληκτική για την ολοκλήρωση των εργασιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png