Έκκληση από τον Σύλλογο Αίγινα Εθελοντής. Χρειάζεται νέο χώρο για να στεγαστεί.

Μέχρι το τέλος του χρόνου ο Σύλλογος Αίγινα Εθελοντής, θα πρέπει να βρει έναν καινούργιο χώρο για να στεγαστεί. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα από το σύλλογο εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση, μία έκκληση ουσιαστικά προς τους κατοίκους του νησιού, που θα μπορούσαν να προσφέρουν έναν χώρο. Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Αθηνά Πυρουνάκη μίλησε πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, ζητώντας από τους κατοίκους του νησιού που έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν έναν τέτοιο χώρο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η κυρία Αθηνά Πυρουνάκη ευχαρίστησε τον κύριο Τάκη Μαλτέζο και την κόρη του, κυρία Άσση Μαλτέζου για την φιλοξενία που τους προσέφεραν για δυόμιση χρόνια. Μάλιστα, στην επιστολή του συλλόγου αναφέρεται ότι:  "η συμβολή ήταν τους καθοριστική ώστε να μεγαλώσει και να γιγαντωθεί" ο σύλλογος.

Σε ερώτηση σχετική με τη διανομή των τροφίμων για τα Χριστούγεννα, που αποτελεί μία πολύ μεγάλη δράση του συλλόγου και μάλιστα με μεγάλη περίοδο προεργασίας, η κυρία Αθηνά Πυρουνάκη εξηγεί ότι θα πρέπει να γίνει από το παλιό κτίριο, το υπάρχον δηλαδή. Λόγω της φύσης της εργασίας του συλλόγου, το νέο κτίριο θα πρέπει να είναι 100 τ.μ. ή και μεγαλύτερο, εκτός του κέντρου της Αίγινας και εύκολα επισκέψιμο.

Άλλωστε στη σημερινή του ανακοίνωση ο σύλλογος, παρουσιάζει μερικά μόνο από τα αριθμητικά δεδομένα της προσφοράς του, που πραγματικά είναι τεράστια. Η ανακοίνωση του συλλόγου είναι η ακόλουθη:

"Στη ζωή όλα είναι ένας κύκλος…ότι αρχίζει τελειώνει". Έτσι και η διάρκεια του κύκλου στο χώρο που μας φιλοξενούσε τελείωσε.  Ο κύκλος έκλεισε. Σε αυτό το χώρο περάσαμε μια περίοδο δημιουργικότατη 2,5 χρόνων.

Με πολύ πολύ δουλειά, με καλές και κακές στιγμές,με 60 τόνους ρούχα που δόθηκαν σε Αιγινίτικες οικογένειες που στερούνται βασικά πράγματα και που έχουν ανάγκη όλο το χρόνο. Επίσης ρούχα που μοιράστηκαν σε Ιδρύματα.Συλλόγους ,Πρόσφυγες, ακόμα και στο εξωτερικό.

Έως το τέλος του χρόνου θα έχουμε μοιράσει 14,650 σακούλες με τρόφιμα,απορρυπαντικά,και κρέας. Χιλιάδες παιχνίδια έκαναν ευτυχισμένα μικρά παιδιά και πολλά αντικείμενα χαρίστηκαν ή και αγοράστηκαν και έγιναν πιο χρήσιμα στους νέους ιδιοκτήτες. 120 μαθητές από τις οικογένειες των ωφελουμένων μας πήραν δωρεάν τα σχολικά τους είδη που χρειάστηκαν κάθε χρόνο.

Θα χρειαστούμε πολλές σελίδες να γράφουμε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας. Όλα αυτά με ατελείωτη αγάπη και φροντίδα για τον συνάνθρωπό μας. Με την αίσθηση ευθύνης όλων αυτών που έχουμε προσφέρει, κάνουμε  ΕΚΚΛΗΣΗ για να βρεθεί ένας χώρος που θα μας επιτρέπει να συνεχίσουμε απερίσπαστοι το έργο μας. Να συνεχίσουμε να συνδράμουμε τις 166 οικογένειες με τα 558 μέλη που περιμένουν ΕΜΑΣ για να ζήσουν μια πιο αξιοπρεπέστερη  ζωή.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον κύριο Τάκη Μαλτέζο και την κόρη του Άσση Μαλτέζου για την φιλοξενία τους σε αυτό το τόσο χρηστικό και υπέροχο κτίριο. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική ώστε να μεγαλώσει, να γιγαντωθεί.
Ο Σύλλογός μας.
Να είστε όλοι καλά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png