Ξεκίνησε το παζάρι για τον Ανδρέα Μαρινάκη και τον Ανδρέα Μαρμαρινό.

Μία δράση από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας του Αγίου Νικολάου και φίλων του Ανδρέα Μαρινάκη και Ανδρέα Μαρμαρινού ξεκίνησε στην αρχή της εβδομάδας. Πρόκειται για ένα παζάρι στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει μία μεγάλη γκάμα από είδη ένδυσης, παπούτσια, χειροποίητα κοσμήματα και διάφορα διακοσμητικά. Οι φίλοι των δύο νέων και τα μέλη του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας του Αγίου Νικολάου, που πραγματοποιούν αυτή την πρωτοβουλία, καλούν τους κατοίκους του νησιού να επισκεφθούν το παζάρι και αγοράζοντας κάτι να ενισχύσουν τον αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας των δύο νέων που δίνουν οι οικογένειες τους.

Ο χώρος που λειτουργεί το παζάρι, βρίσκεται στην οδό Πηλέως, απέναντι από το ιατρείο του κυρίου Κωνσταντίνου Κανελλά και Ακτινολογικό Εργαστήριο του κυρίου Νικόλαου Ηλιάδη.  Ημέρες και ώρες λειτουργίας από Δευτέρα 7 έως Σάββατο 19 Νοεμβρίου και από τις 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και 4 μ.μ. έως 6 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png