Δημοσιεύθηκε σήμερα η διακήρυξη του έργου: "Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στη θέση Καμάρες του Δήμου Αίγινας".

Με χρηματοδότηση από πιστώσεις ΣΑΤΑ για το ποσό των 47.700, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο της Αίγινας η δημοπράτηση του έργου: "Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στη θέση Καμάρες του Δήμου Αίγινας". Την ανακοίνωση είχε κάνει νωρίτερα, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Άλλωστε, στη συνεδρίαση που είχε πραγματοποιηθεί ένα μήνα νωρίτερα, στις 18 Οκτωβρίου είχε εγκριθεί μετά από ψηφοφορία του Σώματος η σχετική μελέτη. Το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση η κατασκευή του τοίχου αντιστήριξης θα έχει συνολικό μήκος 35 μέτρα και θα είναι μεταβαλλόμενου ύψους, σύμφωνα με τις υψομετρικές διαφορές του εδάφους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Με το έργο αναμένεται να βρει λύση ένα πρόβλημα που δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για τους διερχόμενους οδηγούς και για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το σημείο αυτό του οδοστρώματος έχει καταστραφεί, ουσιαστικά από μία μεγάλη υποσκαφή σε τέτοιο βαθμό, που το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας είχε στείλει επανειλημμένως έγγραφα προς το Δήμο για την επικινδυνότητα του. Ωστόσο οι γραφειοκρατικές διαδικασίες καθυστέρησαν επικίνδυνα την επισκευή του, παρά τις προσπάθειες που είχαν καταβάλει τόσο ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, όσο και ο Αντιπεριάρχης κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Φορέας της κατασκευής του έργου είναι ο Δήμος Αίγινας και προϊστάμενη αρχή η Οικονομική Επιτροπή που θα εγκρίνει το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png