Τοποθετήθηκε ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της Κυψέλης. Συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο της Κυψέλης, προκειμένου να ολοκληρωθεί στο σύνολό του το έργο της διαμόρφωσης του χώρου, που για την επόμενη περίοδο και μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, θα φιλοξενήσει τις προπονήσεις των ομάδων ποδοσφαίρου της Α.Ε. Σαρωνικός. Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα ολοκληρώθηκε και σήμερα γίνονται οι κολλήσεις, ενώ αύριο θα τοποθετηθεί και το καουτσούκ.

Ο πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Α. κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός μιλώντας στο Aegina Portal είπε: "Μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμα τα αποδυτήρια, τα μπάνια και ο φωτισμός οπότε έχουμε κάνει απέναντι στη ομάδα, όπως το είχαμε υποσχεθεί, διαμορφώσει το χώρο ώστε να μπορέσουν να τον χρησιμοποιήσουν μέχρι να τελειώσουν τα έργα στο γήπεδο της Αίγινας και νομίζω έχουμε διαμορφώσει έναν πολύ ωραίο χώρο και για την Κυψέλη και για τα γύρω χωριά. Ο κόσμος θα πρέπει να το προσέξει. Είναι μία δουλειά την οποία την έχουμε κάνει μόνοι μας, έχει γίνει εθελοντικά. Και τα υλικά τα οποία έχουν μπει στο γήπεδο και η εργασία έχει γίνει από ανθρώπους εθελοντές χωρίς να μας έχει κοστίσει ούτε ένα ευρώ".

Ο κύριος Μαρμαρινός είπε επίσης ότι ο Δ.Α.Ο.Α. ψάχνει να βρει χώρους που ανήκουν στο Δήμο ή στις Κοινότητες προκειμένου τα τοποθετηθεί ο υπόλοιπος χλοοτάπητας. "Αυτή τη στιγμή ένα σημείο το οποία συζητάμε είναι στην Πέρδικα, όπου είναι βέβαια στο χώρο της εκκλησίας. Πρέπει να πάρουμε άδεια από τον αρχιεπίσκοπο ουσιαστικά για να γίνει αυτό το έργο. Θέλουμε να φτιάξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους. Αν βρεθεί ακόμη και χώρος στο Μεσαγρό, στην Αγία Μαρίνα, από ότι ξέρω στο Βαθύ δεν υπάρχει. Για αυτό κάναμε όλη αυτή τη διαδικασία να τον μαζέψουμε μόνοι μας από το γήπεδο της Αίγινας, για να τον χρησιμοποιήσουμε για τους γύρω χώρους".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριος Κώστας Λορέντζος που συμμετείχε και αυτός στις εργασίες, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία: "Γίνεται συνεργασία της Κοινότητας με τον Δ.Α.Ο.Α. Εμείς ανταποκριθήκαμε όταν μας είπαν ότι θα ξηλώσουν το γήπεδο. Είπαμε να φέρουμε τον τάπητα εδώ να φτιάξουμε ένα γήπεδο για το χωριό".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png