Το γυμναστήριο ΝΑΜΑ γιόρτασε τα 20 χρόνια του!


Έγινε είκοσι χρονών και έχει κάθε λόγο το γιορτάζει! Το γυμναστήριο ΝΑΜΑ της Ευαγγελίας Ρεκλείτη γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι, λίγες ημέρες πριν, τη δεύτερη δεκαετία δημιουργικής προσφοράς στην Αίγινα. Με πλούσια εθελοντική προσφορά, με συμμετοχή σε πολλά δρώμενα και με παράλληλη δράση σε κοινωνικά ζητήματα του νησιού, το ΝΑΜΑ πατάει γερά στην τρίτη δεκαετία της ζωής του, αποτελώντας για τα μέλη και τους φίλους του πολλά περισσότερα από ένα γυμναστήριο. Έναν χώρο από τον οποίο ξεκινούν πολλές ιδέες και υλοποιούνται με αξιοζήλευτα αποτελέσματα!

Το πάρτι των γενεθλίων του ΝΑΜΑ είχε την λάμψη που προσδίδει στο χώρο και στα πράγματα η χαρά των ανθρώπων, οι καλές αναμνήσεις για τις ξεχωριστές στιγμές και οι ευχές ότι η δημιουργός του ΝΑΜΑ Ευαγγελία Ρεκλείτη θα συνεχίσει να είναι δημιουργική, δυνατή και να μεταδίδει σε όλους της αγάπη της για αυτό που κάνει.

Στην κάμερα του Aegina Portal ευχήθηκαν φίλοι και μέλη του γυμναστηρίου. Όλοι ήθελαν να ευχηθούν ώστε αυτό που ξεκίνησε είκοσι χρόνια πριν να έχει συνέχεια και η Ευαγγελία Ρεκλείτη να παραμείνει δυνατή και δραστήρια. Το πάρτι περιελάμβανε χορό, μουσική, έναν τοίχο με ευχές, κεράσματα και βέβαια τούρτα γενεθλίων με τον εντυπωσιακό αριθμό 20 να φωτίζεται από τα πολύχρωμα κεράκια και τα χαμόγελα των συνεργατών.

Η Ευαγγελία Ρεκλείτη στην επετειακή γιορτή του γυμναστηρίου δεν ξέχασε και τη δράση για τον Ανδρέα Μαρινάκη, "τρέχοντας" παράλληλα έναν "Μαραθώνιο Αγάπης" με σκοπό να στηριχθεί ο αγώνας για την αποκατάσταση της υγείας του.

Χρόνια πολλά Ευαγγελία, πάντα δυνατή και δημιουργική!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png