Εγκαίνια για το νέο χώρο του γυμναστηρίου Κούρος.


Ένας νέος, προσεγμένος και ιδιαίτερα λειτουργικός χώρος στεγάζει εδώ και λίγες ημέρες το γυμναστήριο "Κούρος" της Φωτεινής Μπήτρου. Βρίσκεται στην Λεωφόρο Φανερωμένης και αποτελεί το επιστέγασμα μίας επιτυχημένης πορείας και προσπάθειας ετών. Η δεύτερη δεκαετία της ζωής του βρίσκει τον "Κούρο" σε έναν χώρο προσεκτικά σχεδιασμένο, με δομές σύγχρονες, έτοιμο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής και τις νέες τάσεις που αναπτύσσονται, κάτι, που, άλλωστε, κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Επίκεντρο, ίσως, του νέου χώρου είναι η αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων: yoga, pilates, functional, TRX, zumba, aero total body, ενώ υπάρχουν όργανα για pilates και, βέβαια, μια πλήρης σειρά σύγχρονων μηχανημάτων και εξοπλισμού που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο χώρος γέμισε από φίλους του γυμναστηρίου, που περιηγήθηκαν στους καινούργιους χώρους και ενημερώθηκαν για τις νέες δυνατότητες που παρέχει το γυμναστήριο. Λίγες στιγμές πριν η κορδέλα των εγκαινίων κοπεί, η Φωτεινή Μπήτρου μίλησε για αυτή τη νέα περίοδο του γυμναστηρίου, έκανε αναφορά σε όσους την βοήθησαν και την στήριξαν και μίλησε για τις δυνατότητες που προσφέρει ο νέος χώρος: studio yoga 90 τ.μ. κρεβάτια pilates, σύγχρονα αποδυτήρια και πολλά ακόμη.

Η Φωτεινή Μπήτρου δέχθηκε ευχές, αλλά και συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία της. Άλλωστε, τόσο η ίδια, όσο και τα μέλη του γυμναστηρίου και οι συνεργάτες της, συχνά, και επί σειρά ετών, στηρίζουν εθελοντικά πολλές πρωτοβουλίες και συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και δράσεις.

Το γυμναστήριο βρίσκεται δίπλα σε έναν ιστορικό χώρο, το Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο, στον όροφο του κτιρίου. Ο χώρος είναι προσεκτικά σχεδιασμένος ώστε να επωφελείται από τα φυσικά πλεονεκτήματα της θέσης και της θέας του κτιρίου, όπως είναι η θάλασσα, η φύση και άλλα χαρακτηριστικά. Το προσωπικό του γυμναστηρίου διαθέτει μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση, ενώ σε τακτά χρονικά παρέχονται προσφορές και προγράμματα σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Καλές δουλειές!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png