Κλειστά αύριο Τρίτη τα σχολεία στην Αίγινα με απόφαση δημάρχου. Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία στην Αίγινα, λόγω των χιονοπτώσεων. Δηλώσεις έκανε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης.

Δηλώσεις του δημάρχου κ. Δημήτρη Μούρτζη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal και τον Σταύρο Ρωπαΐτη.



Με απόφαση δημάρχου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Αίγινας λόγω της χιονόπτωσης. Κλειστός θα παραμείνει επίσης και ο βρεφονηπιακός σταθμός στη Χλόη.

Ο κύριος Μούρτζης εξήγησε ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε καθώς "το έχει στρώσει" σε όλη την Αίγινα. Ο δήμαρχος αποφάσισε αύριο Τρίτη να μην ανοίξουν τα σχολεία, για προληπτικούς λόγους, για την ολισθηρότητα και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Με αυτή την απόφαση συμφώνησαν και οι εκπαιδευτικοί του νησιού με τους οποίους μίλησε.

Την ώρα που ο κύριος Μούρτζης έκανε τη δήλωση στον Σταύρο Ρωπαΐτη και το ραδιόφωνο του Aegina Portal, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κυρία Καίτη Σαλπεά και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής κύριος Νίκος Οικονόμου ενημέρωναν τους διευθυντές των σχολείων της Αίγινας για την απόφαση τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png