Καθαροί οι κεντρικοί άξονες του νησιού από το χιόνι. Μία επισκόπηση της σημερινής ημέρας.


Κάνοντας μία επισκόπηση της σημερινής ημέρας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας κύριος Κώστας Γεννίτσαρης μιλώντας στο Aegina Portal, είπε ότι καθαρίστηκε ο κεντρικός οδικός άξονας του νησιού, που είχε επιβαρυνθεί περισσότερο, δηλαδή ο δρόμος Αίγινας - Αγίας Μαρίνας, ενώ ανάλογης προσοχής έτυχε και ο δρόμος που συνδέει τις περιοχές Τζίκηδες, Λαζάριδες, Ανιτσαίον.

Πιο συγκεκριμένα ένα όχημα που καθάρισε τον δρόμο Αίγινα - Αγία Μαρίνα, ξεκίνησε από την Αίγινα και κινήθηκε προς την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, ενώ ένα δεύτερο είχε ξεκινήσει την ίδια περίπου ώρα από την Αγία Μαρίνα με κατεύθυνση προς την Αίγινα.

Σε ένα άλλο μέτωπο, προς Τζίκηδες έγιναν επίσης προσπάθειες από νωρίς προκειμένου να καθαρίσει το οδόστρωμα από το χιόνι. Σημαντικότερο ήταν το πρόβλημα στην περιοχή Λαζάριδες. Ο κύριος Γεννίτσαρης σημειώνει ότι τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ ήδη από τις 2 μ.μ. είχε αποκατασταθεί η διέλευση προς Ανιτσαίον.

Ο κύριος Γεννίτσαρης εκτιμά ότι οι καιρικές συνθήκες του επόμενου εικοσιτετράωρου θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας, καθώς θα πνέουν νοτιάδες. Στους δρόμους δεν έπεσε αλάτι. Ο κύριος Κώστας Γεννίτσαρης ανέφερε ότι παρά το αίτημα που έκανε στην αρμόδια υπηρεσία δεν του διατέθηκε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png