Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας βράβευσε τους αθλητές του στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Τους αθλητές του που διακρίθηκαν σε διάφορα αγωνίσματα, κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, βράβευσε η διοίκηση του Ο.Α.Κ. Αίγινας σε εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο cafe "Αυλή". Τους φίλους του συλλόγου και τους αθλητές καλωσόρισε η πρόεδρος του Ο.Α.Κ. Αίγινας κυρία Μάγδα Μαρίνη, που ευχήθηκε υγεία, ευτυχία, καλή πρόοδο και το έργο του γηπέδου να ολοκληρωθεί φέτος ώστε να μπορούν οι αθλητές να προπονούνται στις κατάλληλες συνθήκες. Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους στηρίζουν το σύλλογο, τους γονείς και τους χορηγούς, τη Δημοτική Αρχή. "Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά γιατί τους αξίζει, είπε η κυρία Μαρίνη, που συμπλήρωσε ότι με τη στήριξη των φίλων του συλλόγου θα είναι πιο δυναμικοί φέτος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Βασίλης Ζαμπέλης, ενώ τις βραβεύσεις των αθλητών έκαναν μέλη αθλητικών φορέων και φίλοι συλλόγου. Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας βράβευσε και τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Aegina Portal Σταύρο Ρωπαΐτη για τη συμβολή του στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα Ιωάννης Καποδίστριας 2017 και εν γένει για τη βοήθεια που έχει προσφέρει προς το σύλλογο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png