Σε αισιόδοξο κλίμα η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το σύλλογο Αίγινα Εθελοντής.


Μουσικά ξεκίνησε η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το σύλλογο Αίγινα Εθελοντής. Για αυτό φρόντισε ο πατέρας Ελευθέριος Κουμασίδης, που ερμήνευσε έργα κλασσικών στον πιάνο. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα συνεχάρη το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου για τις προσπάθειες που κάνουν καθημερινά, ενώ τόνισε ότι ο δήμος θα βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο σε ότι του ζητηθεί και έχει τη δυνατότητα να το παρέχει.

Ακολούθως το λόγο πήρε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Αθηνά Πιρουνάκη, η οποία ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν το σύλλογο μέσα από μία μεγάλη λίστα επιχειρήσεων, καταστημάτων και κατοίκων του νησιού που δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. "Αυτή η προσπάθεια μεγαλώνει συνέχεια", είπε εμφανώς ικανοποιημένη η κυρία Αθηνά Πιρουνάκη για την ανταπόκριση των κατοίκων του νησιού, που βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν τις οικογένειες που έχουν ανάγκη από τη στήριξη του συλλόγου.

Δυστυχώς, παρά την αυξημένη δραστηριότητα του συλλόγου, αλλά και της αύξησης των εθελοντών που βοηθούν και συνδράμουν, δεν βρέθηκε ακόμη λύση στο κτιριακό πρόβλημα. Τέλος, κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που είχε ως δώρο ένα ποδήλατο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png