Δήμος Αίγινας: Άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 60 - 64 στην Αίγινα.


Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Aegina Portal που δημοσιεύθηκε το πρωί, καθώς σήμερα το απόγευμα ο δήμος της Αίγινας εξέδωσε ανακοίνωση ότι άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 60 - 64 ετών στην Αίγινα. Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν συντονισμένων ενεργειών είναι πλέον εφικτός ο εμβολιασμός της ηλικιακής ομάδας 60 – 64 στην Αίγινα, χωρίς να απαιτείται η μετάβαση του συγκεκριμένου πληθυσμού στον Πειραιά.
Ο εμβολιασμός πραγματοποιείται στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, το οποίο αποτελεί εμβολιαστικό Κέντρο της Pfizer.
Παρακαλούμε όσοι εκ των συμπολιτών μας δεν είχαν προγραμματίσει το ραντεβού τους να προβούν στον προγραμματισμό του μπαίνοντας στην πλατφόρμα https://emvolio.gov.gr/ και επιλέγοντας το Κέντρο Υγείας Αίγινας ως το εμβολιαστικό τους Κέντρο.
Εκ μέρους του Δήμου Αίγινας και της Επιτροπής Υγείας ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην επίλυση του προβλήματος προς όφελος της κοινωνίας της Αίγινας και της ασφάλειάς της".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png