Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την κάλυψη εποχικών αναγκών έτους 2021 του Δήμου Αίγινας.


Ο Δήμος Αίγινας ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έτους 2021, για την κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση καταληκτική ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η  Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:00. Ειδικότερα, οι ειδικότητες προς πρόσληψη έχουν ως ακολούθως:



Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας εδώ.

Η απόφαση ελήφθη στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στις 29 Οκτωβρίου 2021. Το θέμα ήταν η "Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών – περιοδικών αναγκών για το έτος 2021".

Η συμπληρωματική εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής κ. Γιάννη Ζορμπά ανέφερε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
  • Οι υπάλληλοι που δραστηριοποιούνται στο δημοτικό συνεργείο Αίγινας, καθώς και οι υπάλληλοι των συνεργείων καθαριότητας και οδοποιίας του Δήμου μας, λόγω του μεγάλου όγκου εργασίας, ο οποίος προέκυψε κατά την καλοκαιρινή περίοδο, οπότε και το νησί είχε πολύ υψηλή επισκεψιμότητα, δεν έχουν λάβει την προβλεπόμενη εκ του νόμου άδεια και ως εκ τούτου όλες οι άδειες συσσωρεύονται στο τελευταίο δίμηνο. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αδυναμία αποπληρωμής των αδειών σε χρηματικό ποσό, οδηγεί στην υποχρέωση χορήγησης αυτών.
  • Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής τη δεδομένη στιγμή δε στελεχώνεται από κάποιον υπάλληλο ειδικότητας Ηλεκτρολόγου.
  • Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας έχουν την υποχρέωση παράδοσης – παραλαβής των παιδικών χαρών, οι εργασίες επισκευής – συντήρησης των οποίων πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους 2021.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία με τέσσερα ναι και ένα όχι επί πέντε ψηφιστάντων μελών. Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Ο.Ε, κ. Φίλιππος Τζίτζης ψήφισε αρνητικά στην πρόταση
έγκρισης του θέματος, ζητώντας την πρόσληψη επιπλέον ατόμων για την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png