Πύκνωσε η χιονόπτωση το απόγευμα στην Αίγινα. Η εικόνα στον Μαραθώνα, στους Τζίκηδες και στην Παχειά Ράχη.


Πύκνωσε το απόγευμα η χιονόπτωση που έφερε στην Αίγινα η κακοκαιρία "Ελπίς", όπως μπορείτε να δείτε στο video. Ωστόσο τα σημεία που "έστρωσε" έστω και λίγο χιόνι ήταν έλαχιστα και αυτά στα ψηλά του νησιού.


Η κάμερα του Aegina Portal κατέγραψε τη πυκνή χιονόπτωση στην περιοχή του Μαραθώνα, με φόντο το Όρος και το Κακοπέρατο. Το φαινόμενο ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, με τη θερμοκρασία να έχει πέσει σταθερά στους 2°C, ίσως και περισσότερο.

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ μετακινηθήκαμε στους Τζίκηδες και στην Παχειά Ράχη. Εκεί, σε κάποια σημεία, μπορούσε να διακρίνει κανείς ότι ο χιονιάς άφησε τα ίχνη του, δημιουργώντας την αίσθηση ότι βραδιάζοντας και καθώς η θερμοκρασία θα πέσει ακόμη περισσότερο, θα το στρώσει για τα καλά!

Αρκετοί κάτοικοι του νησιού αποφάσισαν να βγουν με τα αυτοκίνητά τους προκειμένου να βρουν χιονισμένα σημεία. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στους δρόμους τις επόμενες ώρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png