Η χαμηλή θερμοκρασία και η βροχόπτωση, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Αίγινα.

 
Από το μεσημέρι του Σαββάτου, εκδηλώνεται και στην Αίγινα το νέο κύμα κακοκαιρίας, με την θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Στα χαρακτηριστικά του καιρού προστίθενται οι βροχοπτώσεις, που σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteο θα εκδηλωθούν στο νησί έως τις βραδυνές ώρες του Σαββάτου. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



 
Το κρύο θα παραμείνει αισθητό και την Κυριακή, ωστόσο η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει ως προς την μέγιστη τιμή της, φτάνοντας το μεσημέρι στους 12°C.

Ο κόμβος του Meteo από τις 15 Ιανουαρίου 2022 έχει ξεκινήσει την επιχειρησιακή εφαρμογή του "Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (RPI)" στην Ελλάδα. "Όπως όλες οι νέες προσεγγίσεις έτσι και η συγκεκριμένη της κατηγοριοποίησης θα έχει μια περίοδο δοκιμαστικής επιχειρησιακής λειτουργίας ώστε να εντοπιστούν δυσλειτουργίες και προβλήματα στην εφαρμογή της μεθόδου" αναφέρει ανακοίνωση του κόμβου, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους σχετικούς πίνακες που έχει δημοσιεύσει ο κόμβος τα εκτιμώμενα ύψη βροχής από τις 14:00 έως τις 23:00 του Σαββάτου, δεν θα είναι υψηλά στην περιοχή μας. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png