Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της Αίγινας.

 
Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 18:40 το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές της Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα έμεινε η Κοινότητα Μεσαγρού, η Κοινότητα Βαθέος, περιοχές της Κυψέλης, ένα μεγάλο μέρος της Αίγινας, ένα μέρος της Παραλίας, οι περιοχές της Χλόης, το Λιβάδι και τα Πλακάκια, ενώ αναφορές υπήρχαν και από τους Αγίους Ασωμάτους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η κοινότητα Πέρδικας. Η διακοπή κράτησε περισσότερο από 30 λεπτά.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλη Λεούση, τον πρόεδρο της Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλία Γρυπαίο, τον πρόεδρο της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνά Γιαννούλη, τον πρόεδρο της Κοινότητας Πέρδικας κ. Μιχάλη Μαρτή και τον πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη για την άμεση ανταπόκριση στο ρεπορτάζ του Aegina Portal για τις ανάγκες ενημέρωσης των κατοίκων της Αίγινας.

Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τους λόγους που έγινε η διακοπή, κάτι που άλλωστε επισημαίνουν και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png