Σε αναμονή της καλοκαιρινής περιόδου η Σουβάλα. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην προβλήτα.

 
Σε αναμονή της καλοκαιρινής περιόδου είναι η Σουβάλα, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην προβλήτα. "Έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου το πλοίο να προσδέσει στο λιμάνι της Σουβάλας με ασφάλεια", είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Aegina Porlal.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, έγιναν εργασίες για την εκβάθυνση του πυθμένα, στην περιοχή μπροστά από την προβλήτα, ενώ θα αντικατασταθούν τα φωτιστικά σε αυτή την πλευρά και τη επόμενη εβδομάδα, θα αντικατασταθούν τα φωτιστικά της προβλήτας που βρίσκεται απέναντι, στην είσοδο του λιμανιού.

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, με απόφασή του σε συνεδρίαση που έγινε στις 3 Μαΐου 2022, ενέκρινε την παραχώρηση εκδοτηρίου στην Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού για το πλοίο "Αντιγόνη" στο λιμάνι της Σουβάλας.

Από την τοπική κοινωνιά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ανακοίνωση της ημερομηνίας για την έναρξη των δρομολογίων, όποτε γίνει αυτή, γεγονός που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην περιοχή και θα διευκολύνει τους κατοίκους και τους παραθεριστές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png