Σταύρος Καλαμάκης: "Η Αίγινα αναμένεται να φτάσει τα 1,8 εκατομμύρια επισκέπτες το 2022". Δήλωση στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.


Σύμφωνα με δήλωση του πρόεδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας κ. Σταύρου Καλαμάκη στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, η Αίγινα αναμένεται να φτάσει τα 1,8 εκατομμύρια επισκέπτες το 2022. Το άρθρο του Κ. Χαλκιαδάκη, όπου φιλοξενείται η δήλωση του κ. Σταύρου Καλαμάκη αναφέρει, μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




"Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος η Αίγινα αναμένεται να φτάσει τα 1,8 εκατομμύρια επισκέπτες φέτος, 300.000 περισσότεροι σε σχέση με το 2019, όπως αναφέρει ο κ. Καλαμάκης. Βέβαια οι περισσότερες αφίξεις αφορούν ημερήσιες επισκέπτες, καθώς με εισιτήριο 10,50 ευρώ οι Αθηναίοι επισκέπτονται τις παραλίες του Αργοσαρωνικού, όπως τονίζει ο κ. Καλαμάκης. Στο μεταξύ σημειώνει ότι και η πληρότητα είναι πολύ καλή για τα καταλύματα του νησιού, γεγονός που αναμένεται να αγγίξει και το 100% στην κορύφωση της σεζόν".

Το άρθρο έχει τίτλο: "Αυξημένο μερίδιο στην τουριστική κίνηση διεκδικούν φέτος οι ελληνικοί προορισμοί που διακρίνονται για την εύκολη πρόσβαση τους" και μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας click εδώ.

Τέλος, το ΑΠΕ - ΜΠΕ φιλοξενεί σήμερα δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η πληρότητα στα καταλύματα της Αίγινας ξεπερνά το 90% και ότι τοποθετείται στο χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png