"Αιφνίδιες και επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος". Τι αναφέρει το έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας προς τον ΔΕΔΔΗΕ.

politiki-prostasia.jpg
Στο πλαίσιο των συχνών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί το τελευταίο διάστημα με συχνές, σχεδόν καθημερινές πτώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος και σε συνέχεια του χθεσινού δημοσιεύματος, το Aegina Portal επικοινώνησε εκ νέου σήμερα με τον Δήμο Αίγινας. Από αυτή την επικοινωνία έγινε γνωστό ότι ο δήμος Αίγινας και πιο συγκεκριμένα το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, απέστελλε έγγραφο προς τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Πειραιά, με κοινοποίηση στη ΔΕΗ Α.Ε.  

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το έγγραφο, που υπογράφεται από τον αντιδήμαρχο κ. Σωκράτη Δούκα, αναφέρει τα ακόλουθα:

Θέμα: «Αιφνίδιες και επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος»

Κύριοι,
Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται σχεδόν καθημερινά το φαινόμενο των αιφνίδιων και πολλαπλών αποσυνδέσεων και επανασυνδέσεων ηλεκτρικού ρεύματος, των οποίων η διάρκεια είναι από ελάχιστα δευτερόλεπτα έως και αρκετή ώρα.

Το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα να προκαλούνται βλάβες, επισκευάσιμες ή μη σε ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό πολιτών και επιχειρήσεων. Επίσης ελοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι βλάβης σε εξειδικευμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούν ευάλωτες ομάδες πληθυσμού για την υποστήριξη ζωτικών λειτουργιών, αλλά και μονάδες Υγείας.

Παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε – κατόπιν αιτημάτων και καθημερινών οχλήσεων και από πολίτες– το λόγο των αιφνίδιων διακοπών και να προχωρήσετε σε άμεσα μέτρα πλήρους αποκατάστασης.

Με εκτίμηση,
Σωκράτης Γ. Δούκας

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
και Δημόσιας Υγείας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png