Οριοθετήθηκαν και σημάνθηκαν οι δύο θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ, δίπλα στο πεζοδρόμιο της "Παναγίτσας". Πρόκειται για τις θέσεις που μεταφέρθηκαν από την είσοδο του "ΚΕ".

20230707_175632-amea.jpg

Εμφανείς είναι πλέον οι δύο νέες θέσεις για στάθμευση οχημάτων ΑΜΕΑ, που δημιουργήθηκαν από τον Δήμο Αίγινας δίπλα στο πεζοδρόμιο της "Παναγίτσας". Οι δύο θέσεις διαφοροποιούνται από το οδόστρωμα με τη χρήση χρώματος μπλε, με λευκό περίζωμα και το λευκό διεθνές σύμβολο πρόσβασης στο κέντρο της θέσης, όπως επίσης και επί στύλου στην μπροστινή πλευρά. Οι εργασίες έγιναν στο πλαίσιο του έργου των διαγραμμίσεων που υλοποιεί ο Δήμος Αίγινας αυτή την περίοδο και φαίνεται ότι για τις συγκεκριμένες δύο θέσεις ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πρόκειται για τη μεταφορά των δύο θέσεων, που είχαν οροθετηθεί το 2016 στην είσοδο του χώρου parking του ΚΕ, σε χώρο της χερσαίας ζώνη λιμένα. 

Σήμερα στην Αίγινα υπάρχουν μόλις 12 θέσεις ΑΜΕΑ, εκ των οποίων οι 6 βρίσκονται στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας. Για κάθε πενήντα θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να προβλέπεται το 5% ως θέσεις ΑΜΕΑ, με ελάχιστο αριθμό τη μία θέση. Πάντως, όπως έχει διαφανεί και από τις σχετικές συνεδριάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η πρόθεση του Δήμου Αίγινας είναι αυτές οι θέσεις να αυξηθούν.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png