Επιχείρηση προληπτικής διαβροχής δασικής περιοχής από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή εκδήλωσης πυρκαγιάς.

diavroxi-pirosvestiko-klimakio-01.jpg
Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες από την επιχείρηση προληπτικής διαβροχής που πραγματοποίησε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, στο πλαίσιο των μέτρων αυξημένης ετοιμότητας για την αποτροπή εκδήλωσης πυρκαγιάς, του Δήμου Αίγινας και του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. 


Οι διαβροχές έγιναν από πυροσβεστικά οχήματα, σε συνεργασία με υδροφόρα οχήματα του Δήμου Αίγινας σε σημεία αυξημένης επικινδυνότητας. Επρόκειτο για την εφαρμογή μίας ιδέας του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργου Σουλιώτη η υλοποίηση της οποίας είχε ξεκινήσει από χθες. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως εξήγησε ο κ. Σουλιώτης, λόγω της χαμηλής έως ανύπαρκτης υγρασίας, η διαβροχή εκτελείται σε περιοχές που υπάρχουν υδροστόμια, πάνω στα οποία συνδέονται απευθείας τα πυροσβεστικά οχήματα. Στην επιχείρηση συμμετέχουν υδροφόρες του Δήμου μαζί με τους οδηγούς τους.

Ο κ. Σουλιώτης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, τον αντιδήμαρχο κ. Σωκράτη Δούκα και τους οδηγούς των υδροφόρων του δήμου που ήταν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png