Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, έχει προγραμματίσει ξανά, αύριο Τετάρτη, ημέρα καύσωνα, ο ΔΕΔΔΗΕ, στην περιοχή "Κρητικός, Φυλακές, Γήπεδο".

deddie-kapodistriako.jpg


Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, έχει προγραμματίσει ξανά, για αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, ημέρα καύσωνα, ο ΔΕΔΔΗΕ, στην περιοχή "Κρητικός, Φυλακές Γήπεδο". Πρόκειται για την ίδια περιοχή που είχε προγραμματιστεί την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 (και νωρίτερα) αλλά τελικά δεν έγιναν ούτε οι εργασίες, ούτε η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ, στην ενότητα "Προγραμματισμένες Διακοπές Ηλεκτροδότησης", ο Δήμος Αίγινας βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές που έχουν προγραμματιστεί διακοπές της ηλεκτροδότησης για την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 και ώρα από 7:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στις περιοχές "Κρητικός, Φυλακές και Γήπεδο". Ο σκοπός της διακοπής είναι κατασκευές.

Αυτή τη φορά  ο ΔΕΔΔΗΕ ανάρτησε ανακοινώσεις από χθες το βράδυ στα καταστήματα της περιοχής, ωστόσο η ανακοίνωση αναφέρει ότι η διακοπή θα γίνει  από 7:00 έως 12:00, σύμφωνα με επικοινωνία με τον πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας, αντιδήμαρχο κ. Γιώργος Σκαλτσιώτη.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες αφορούν, όπως έχει γίνει γνωστό, τη διασύνδεση του κτηρίου του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου - Φυλακές, όπου την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 έχουν προγραμματιστεί εγκαίνια έκθεσης, κατά τη διάρκεια των οποίων είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που ο χώρος θα ανοίξει για το κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι τη σύμφωνη γνώμη του για την εγκατάσταση νέου εναέριου Υ/Π στην ΒΑ πλευρά του κτηρίου του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου Αίγινας για την κάλυψη των αναγκών ηλεκτροδότησης του κτηρίου, είχε αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας σε συνεδρίαση στις 20 Απριλίου 2021.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png