Με 28.000 ευρώ επιχορηγεί το Υπουργείο Πολιτισμού το 14ο  Aegina Fistiki Fest. Επίσης παραχώρησε την αιγίδα του στο φεστιβάλ.

festival-fistikiou-epixorigisi.jpg

Ανακοινώθηκαν την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 από το Υπουργείο Πολιτισμού οι επιχορηγήσεις και η παροχή αιγίδας σε πολυθεματικά φεστιβάλ και δράσεις για το 2023. Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο ανακοίνωσε επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 1.200.000 ευρώ (ποσό διπλάσιο από το περσυνό) μετά από πρόσκληση μέσω του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠΠΟ, στις 3 Φεβρουαρίου 2023. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΥΠΠΟ υποβλήθηκαν συνολικά αιτήματα επιχορήγησης και παραχώρησης αιγίδας 173 φορείς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο των πολυθεματικών φεστιβάλ και δράσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, η Γνωμοδοτική Επιτροπή εξέτασε λεπτομερώς τα αιτήματα των φορέων που δραστηριοποιούνται στον χώρο των πολυθεματικών Φεστιβάλ/δράσεων και γνωμοδότησε υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης και παροχής αιγίδας, κατά περίπτωση, σε 115 φορείς, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα κριτήρια και τις προτεραιότητες της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η πρόταση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας για το 14 Aegina Fistiki Fest επιχορηγήθηκε με 28.000 ευρώ και παραχώρηση αιγίδας. Το 13 Aegina Fistiki Fest, το φεστιβάλ της προηγούμενης χρονιάς δηλαδή, είχε επιχορηγηθεί με 10.000 ευρώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png