Ένα καινούργιο αναρροφητικό σάρωθρο παρέλαβε σήμερα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας.

20230831_132429-sarothro.jpg

Το νέο όχημα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, το οποίο παρέλαβε σήμερα, είναι ένα σάρωθρο χωρητικότητας 2 m3 Η προϋπολογισθείσα δαπάνη της προμήθειας, στην προκήρυξη του ανοιχτού διαγωνισμού, που έγινε μέσω ΕΣΗΔΗΣ ήταν 198.400 ευρώ με το ΦΠΑ.


Η προκήρυξη της δημοπρασίας έγινε στις 4 Απριλίου 2023 και η κατακύρωση του αποτελέσματος από το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στις 22 Ιουνίου 2023

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός στο Aegina Portal το καινούργιο αυτό μηχάνημα θα βοηθήσει στην καθαριότητα του λιμανιού και όλων των δρόμων που συνδέονται με το λιμάνι. Η πρόθεση του Λιμενικού Ταμείου ήταν το μηχάνημα αυτό να παραδοθεί στις αρχές Ιουλίου, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν λόγω διαδικασιών. Ο σχεδιασμός ήταν το παλιό σάρωθρο να μεταφερθεί στην Αγία Μαρίνα ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του εκεί. Τελικά το νέο σάρωθρο παραδόθηκε μόλις σήμερα.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο μηχάνημα που παρέχει όλα τα μέσα, ώστε να γίνονται εργασίες καθαρισμού με ακρίβεια, όπως κοντά στα πεζοδρόμια.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο παρέλαβε στις 25 Απριλίου 2023, ένα ακόμη ηλεκτροκίνητο σάρωθρο αξίας 37.076 ευρώ. Τέλος, στις 22 Δεκεμβρίου 2022 είχε αποκτήσει ένα ημιφορτηγό με ανατροπή, το οποίο  καλύπτει μία σειρά από ανάγκες, τόσο στην αποκομιδή των απορριμμάτων στα λιμάνια, όσο σε διάφορες τεχνικές εργασίες σε Αίγινα και Αγκίστρι. Η προμήθεια κόστισε 52.080 ευρώ με ΦΠΑ. Η έγκριση των όρων διακήρυξης για την προμήθεια του ημιφορτηγού έγινε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου στις 5 Οκτωβρίου 2021.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png