Μεταβολή του καιρού στην Αίγινα με πτώση της θερμοκρασίας, ως προς τις μέγιστες τιμές και βροχοπτώσεις.

allagi-kairou-aegina.jpg
Αλλάζει από σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, ο καιρός στην Αίγινα, καθώς η χώρα θα επηρεαστεί από το φαινόμενο της ψυχρής λίμνης σε συνδυασμό με την έντονη μεταφορά υδρατμών από το Αιγαίο προς την ηπειρωτική χώρα, σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του κόμβου του Meteo.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Με τα μέχρι τώρα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου για την Αίγινα, για σήμερα Δευτέρα αναμένεται ενίσχυση των βορείων ανέμων που θα φτάσουν τα 5 μποφόρ, ασθενείς βροχοπτώσεις τις πρώτες απογευματινές ώρες, βροχόπτωση το βράδυ και ασθενής βροχόπτωση μετά τα μεσάνυχτα.

Ο καιρός θα παραμείνει άστατος και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου με τους βόρειους ανέμους να διατηρούνται ενισχυμένοι στα πέντε μποφόρ τις ώρες μετά τα μεσάνυχτα, συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας και καταιγίδα το μεσημέρι και το απόγευμα. Η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 27°C, ενώ ασθενής βροχόπτωση αναμένεται και τις βραδινές ώρες.

Η συννεφιά και οι βροχοπτώσεις από το μεσημέρι και μετά, αρχικά ασθενείς, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Αίγινα και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα ίδια προγνωστικά δεδομένα. Η μέγιστη θερμοκρασία την Τετάρτη δεν θα ξεπεράσει στην Αίγινα τους  28°C.

Σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία επικαιροποίησε το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων το οποίο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της εδώ.

Τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, επίσης, σήμερα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μπορείτε να δείτε εδώ.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png