Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, κηρύχθηκε ο Δήμος Αίγινας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

katastasi-ektaktis-anagis.jpg

Με έγγραφο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, που δημοσιεύθηκε σήμερα το απόγευμα, ο Δήμος Αίγινας κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η απόφαση που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου αναφέρει τα ακόλουθα:

"Αποφασίζουμε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 06-09-2023 στην παραπάνω περιοχή. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι  μήνες ήτοι έως και 6 Μαρτίου 2024. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας".

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αίγινας κατέθεσε χθες 6 Σεπτεμβρίου 2023, σχετικό έγγραφο, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά στο Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png