Ξεκίνησε στην παραλία της Αίγινας, το στήσιμο των περιπτέρων της Εμπορικής Έκθεσης του 14ου Aegina Fistiki Fest.

20230912_102609-festival-fistikiou-ekthesi-00.jpg
Η παραλία της Αίγινας αποκτά και πάλι τη γνώριμη εικόνα, των περιπτέρων της εμπορικής έκθεσης του φεστιβάλ φιστικιού, που ξεκίνησε σήμερα το πρωί. Η εμπορική έκθεση ξεκινά τη λειτουργία της στις 14 και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. 


Aποτελεί το κεντρικό γεγονός του Aegina Fistiki Fest και εκτείνεται σε όλο το μήκος της παραλίας της πόλης της Αίγινας και φιλοξενεί πάνω από πενήντα εκθέτες. Οι φiστικοπαραγωγοί του νησιού διαθέτουν απ΄ ευθείας τα προϊόντα τους, ενώ ο φημισμένος καρπός της Αίγινας πρωταγωνιστεί σε πλήθος γλυκών ή αλμυρών γεύσεων πρωτότυπων προϊόντων που διατίθενται στα διάφορα περίπτερα. Την τιμητική τους έχουν και τα άλλα προϊόντα του νησιού, το μέλι, το λάδι, τα εξαιρετικά γαλακτοκομικά. Σε κάποια περίπτερα υπάρχουν επίσης κεραμικά και άλλα χειροτεχνικά προϊόντα του τόπου.

Σήμερα το μεσημέρι έγινε σύσκεψη των αρμόδιων παραγόντων του νησιού, καθώς κατά τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png