Ξεκίνησε η λειτουργία της Αγροτικής - Εμπορικής Έκθεσης του 14ου Aegina Fistiki Fest, στην παραλία της Αίγινας.

20230914_195909-paralia-aeginas.jpg

Το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα στις υπέροχες αποχρώσεις, του ήλιου που έδυε πίσω από τα παραδοσιακά σκαριά στο λιμάνι της Αίγινας, τα περίπτερα άνοιξαν, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμπορικής έκθεσης του 14ου Aegina Fistii Fest.


Μαζί ξεκίνησαν και οι πρώτες αναγνωριστικές βόλτες, απόλυτα χαλαρωτικές, καθώς η κίνηση των τροχοφόρων στην παραλία έχει απαγορευτεί. Τα περίπτερα της εμπορικής έκθεσης ανοίγουν στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.

Η Αγροτική - Εμπορική Έκθεση του 14ου Aegina Fistiki Fest πραγματοποιείται από την Πέμπτη 14 έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Για την ασφάλεια και τη διευκόλυνση επισκεπτών και εκθετών ισχύουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη 13 έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, τόσο στην παραλιακή Λεωφόρο Δημοκρατίας, όσο και στις παρακείμενες οδούς της πόλης της Αίγινας. Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπορείτε να τις δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png