Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος".

20230917_113905-syriza-00.jpg

Στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος", του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




  • Ψήφισαν: 355
  • Άκυρα: 3
  • Αχτσιόγλου 121
  • Κασσελάκης 125
  • Παππάς 23
  • Τζουμάκας 1
  • Τσακαλώτος 82
Η εκλογές ξεκίνησαν στις 8 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 9:10 το βράδυ, μετά από την παράταση που έλαβε η εκλογική διαδικασία λόγω της μεγάλης προσέλευσης. Δικαίωμα ψήφου είχαν όσοι ήταν ηλικίας 15 ετών και άνω, που είτε ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ή εγγράφηκαν  μέλη μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, στο εκλογικό τμήμα, συμπληρώνοντας το σχετικό απογραφικό δελτίο. Σημειώνεται ότι από τα 355 μέλη του ψήφισαν τα 149 ήταν νέα μέλη.

Ο συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, κ. Παναγιώτης Πατσακιός, μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας είπε: "Για άλλη μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει παρών. Όσο αφορά για την Οργάνωση της Αίγινας είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε την επικοινωνία μας για την λύση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και οι φορείς της Αίγινας. Ευελπιστούμε η νέα διαδικασία ανάδειξης προέδρου, να σηματοδοτήσει μία καινούργια προοπτική για λύση προβλημάτων σε πανελλήνια κλίμακα. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί είχε μεγάλη συμμετοχή και αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει παρών στα προβλήματα που αντιμετωπίσει η κοινωνία".

Ο δεύτερος γύρος της εκλογικής διαδικασίας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023. Εκλογικό τμήμα για την Αίγινα παραμένει η αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος", στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Δικαίωμα στην ψηφοφορία έχουν όσοι είχαν εγγραφεί και ψήφισαν στις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου 2023 και βέβαια τα παλαιά μέλη. Νέες εγγραφές δεν θα γίνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png