"Διακοπές στην Αίγινα". Η Μαίρη Γαλάνη - Κρητικού μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής.

20230917_140011-mairi-galanni-kritikou-2.jpg
Ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο, ήταν η συνέντευξη της Μαίρης Γαλάνη - Κρητικού στο Γιώργο Μπήτρο και στο Aegina Portal. Ήταν μία ιδέα του Γιώργου Μπήτρου, που έγινε πραγματικότητα στον υπέροχο χώρο του "Αιγινήτου Αρχοντικού", λίγο πριν πέσει η αυλαία του 14ου Aegina Fistiki Fest. Μας μεταφέρει στην Αίγινα του 1958, μας γνωρίζει τους ανθρώπους της και την καθημερινότητα τους. 

 
Μιλά για τους θρυλικούς πρωταγωνιστές και συντελεστές μιας ταινίας, χαρακτηριστικής για την ατμόσφαιρα που μεταφέρει στο θεατή σήμερα και τα συναισθήματα που του δημιουργεί. Μιλά για την ίδια και τους ντόπιους, που έπαιξαν σαν κομπάρσοι, πότε στα καφενεία της παραλίας και πότε στην Αύρα, δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, το Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον  Ανδρέα Μπάρκουλη, την Τασσώ Καββαδία και τόσους άλλους.
 
Ευφυής και γεμάτη ζωή, με βλέμμα σπινθηροβόλο, μας οδηγεί στην προσπάθειά μας να αφουγκραστούμε τις ιστορίες πίσω από τα ασπρόμαυρα καρέ του φιλμ!
 
Το Φεστιβάλ Φιστικιού και ο Σύλλογος Φίλων, τίμησαν τη Μαίρη Γαλάνη Κρητικού, για τη συμμετοχή της στην ταινία "Διακοπές στην Αίγινα",  από την οποία εμπνεύστηκε το 14ο Aegina Fistiki Fest.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον Δρόσο Τόγια για την φιλοξενία. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png