Με απόφαση της Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, στο δρόμο που ξεκινά από την περιοχή του Μαραθώνα και καταλήγει στην περιοχή του Αρχαίου Ελαιώνα.

DSC_0025-dromos2.JPG

Μετά από σημερινή αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, με στόχο στην ασφάλεια των πεζών και των οχημάτων, από τη Διεύθυνση της Αστυνομίας Πειραιά, εκδόθηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ισχύουν από σήμερα 18 Οκτωβρίου 2023, στις 15:00 το μεσημέρι και μέχρι νεωτέρας, Η απαγόρευση αφορά στην κυκλοφορία πεζών και όλων των οχημάτων στο δρόμο που ξεκινά από την περιοχή του Μαραθώνα και καταλήγει στην περιοχή του Αρχαίου Ελαιώνα.
 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η απόφαση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αναφέρει τα ακόλουθα:


  • Την απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και όλων των οχημάτων, από την 15:00 ώρα της σήμερον, 18/10/2023 και μέχρι νεωτέρας, στον δασικό δρόμο που ξεκινά από την περιοχή Μαραθώνα Αίγινας (συντεταγμένες 37,7142797, 23,4663332) και καταλήγει στην περιοχή «Αρχαίο Ελαιώνα» (συντεταγμένες 37,7103123, 23,4748814).  
  • Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν του καθορισμένου χρονικού διαστήματος, εφόσον οι συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του κ. Διοικητή του Α/Τ Αίγινας.
  • Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις, εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις (Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ.λ.π.).
  • Το Α/Τ Αίγινας, να μεριμνήσει σε συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς, για την υλοποίηση της παρούσας.
  • Λοιποί αποδέκτες της παρούσας, παρακαλούνται ομοίως για την ενημέρωσή τους και τις τυχόν περαιτέρω ενέργειες, αρμοδιότητάς τους.
  • Από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων, καθώς και τις υποδείξεις - σήματα των Τροχονόμων, οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 8 Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png