Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα "Ελλάνιος Δίας", την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί.

ellanios-dias.jpg

Δημοσιεύθηκε σήμερα από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά η απόφαση για την εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που θα ισχύσουν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της διοργάνωσης του ορεινού αγώνα δρόμου, με την επωνυμία "Ελλάνιος Δίας". 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ακολουθεί η απόφαση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:


Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, την Κυριακή 22/10/2023 και από ώρα 09.50 έως πέρατος, στις κατωτέρω οδούς της Ε.Ο. Αίγινας – Πέρδικας του Δήμου Αίγινας:

  • στον οικισμό Μαραθώνα από την είσοδο της παραλίας Α΄ Μαραθώνα μέχρι την έξοδο της παραλίας Β΄ Μαραθώνα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,
  • στην παραλιακή οδό Μαραθώνα ήτοι από την είσοδο της παραλίας Α΄ Μαραθώνα έως και το ξενοδοχείο "ΣΙΣΣΥ",
  • στην εσωτερική οδό από Παχεία Ράχη προς Μαραθώνα,
  • εντός του οικισμού Παχεία Ράχη και 
  • σε τμήμα της Ε.Ο. Αίγινας-Ανιτσαίου ήτοι από Παχεία Ράχη έως την είσοδο προς αρχαιολογικό χώρο του βωμού Ελλανίου Διός, στο ρεύμα προς Ανιτσαίο.
2. Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ήνα μειωθεί και πέραν των καθορισμένων στο πρόγραμμα ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακέςρυθμίσεις το επιβάλλουν, κατά την κρίση του επικεφαλής Αξιωματικού των μέτρων του Α/Τ Αίγινας και θα εφαρμοστούν μόνο με την προϋπόθεση χορήγησης σχετικής άδειας απότην κατά νόμο αρμόδια Υπηρεσία.

3. Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις, εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις τηςΕλληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, τουΕ.Κ.Α.Β. και του Δήμου Αίγινας.

4. Το Α/Τ Αίγινας, να μεριμνήσει σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για τηνυλοποίηση της παρούσας.

5. Λοιποί αποδέκτες της παρούσας, παρακαλούνται για τις δικές τους ενέργειες ως προς τηνέκδοση ανάλογης απόφασης στους τομείς αρμοδιότητας τους.

6. Από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων,καθώς και τις υποδείξεις - σήματα των Τροχονόμων, οι παραβάτες της Απόφασης αυτήςδιώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 8 Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png