Τι δήλωσε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, μετά και τη συγκρότηση της τριμελούς επιτροπής για το ζήτημα των Οχυρών της Πέρδικας.

zorbas-dilosi-oxira.jpg

Μετά τη χθεσινή δημοσίευση, σχετικά με την συγκρότηση της τριμελούς επιτροπής του διαγωνισμού για τα Οχυρά της Πέρδικα, το Aegina Portal ζήτησε από το δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπά ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις. 


Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς δήλωσε:

Σχετικά με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που αφορά την προκήρυξη που έχει δημοσιευθεί από το Ταμείο Εθνικού Στόλου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αφορά την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση της μεγάλης περιοχής που βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Πέρδικας, εμείς θα κοινοποιήσουμε, μπορεί και εντός της ημέρας, το ψήφισμα.

Επίσης, την ερχόμενη εβδομάδα θα επιβεβαιωθεί το ραντεβού που έχουμε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας τον κύριο Δένδια και βεβαίως θα κάνουμε κι όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η τριμελής επιτροπή που έχει οριστεί, αλλά και οι τυχόν ενδιαφερόμενοι για την εκμίσθωση του ακινήτου, να γνωρίζουν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής επάνω σ’ αυτήν, σχετικά με αυτή την εκμίσθωση της έκτασης στην Πέρδικα.

Όπως γνωρίζετε έχουμε πάρει και την απόφαση για την εκπόνηση του ειδικού τοπικού πολεοδομικού σχεδίου για την ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Πέρδικας, οπότε νομίζω ότι και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν και από το Ταμείο Εθνικού Στόλου, αλλά και από τυχόν ενδιαφερόμενους που μπορεί να προκύψουν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png