Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στη περιοχή του Φάρου. Τραυματίστηκαν οδηγός και επιβάτης μηχανής.

DSC_0073-asthenoforo-00.jpg
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας στην περιοχή του Φάρου. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, μία μηχανή στη οποία επέβαιναν δύο άντρες, ημεδαποί και κινούνταν με κατεύθυνση προς την Αίγινα, φέρεται να προσέκρουσε, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, σε προστατευτικές μπάρες στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα ο επιβάτης να εκτιναχθεί σε βραχώδη σημείο της παραλίας και ο οδηγός στο οδόστρωμα. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας, με το οποίο μεταφέρθηκε ο τραυματίας. Στο σημείο του περιστατικού, το πλήρωμα του ασθενοφόρου συνέδραμε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, καθώς εκείνη την ώρα περνούσε πυροσβεστικό όχημα το οποίο βρισκόταν σε περιπολία. Στην συνέχεια στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν επτά πυροσβέστες και δύο ακόμη οχήματα, που αποχώρησαν στην συνέχεια. 
 
Οι δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρότερα, αναμένεται να διακομισθούν με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png