Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αίγινας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Πτώσεις κλαδιών σε Αίγινα και Βαγία.

S1300044.JPG
Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο νησί, ο Δήμος Αίγινας βρίσκεται σε ετοιμότητα σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας, έχοντας θέσει σε επιφυλακή ένα καλαθοφόρο όχημα του Δήμου. Στις 12 το μεσημέρι ο Δήμος Αίγινας κλήθηκε να απομακρύνει ένα κλαδί το οποίο έπεσε από ευκάλυπτο πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ και στο μπαλκόνι κτηρίου στο οποίο στεγάζεται κατάστημα. 

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, όχημα και προσωπικό του Δήμου Αίγινας, καθώς και όχημα και προσωπικό της ΔΕΔΔΗΕ. 
 
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal Λόγω σήμερα της επιδείνωσης του καιρού και των έντονων φαινομένων, συνεργείο του Δήμου είναι σε επιφυλακή. Έχουν γίνει εργασίες με κοπές κλαδιών δέντρων που είχαν πέσει από τον ισχυρό άνεμο και γενικότερα υπάρχει μία επιφυλακή και εγρήγορση από συνεργείο που εκτελεί χρέη και της Πολιτικής Προστασίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png