Βραβεύθηκε με χρυσό αστέρι, από την “Guild of Fine Food”, μέλι της τοπικής μελισσοκομικής επιχείρησης "B. Louis", του παραγωγού Λεωνίδα Παπουλή.

b-louis.jpeg
Μία πολύ ενδιαφέρουσα βράβευση έγινε γνωστή, μέσω του Δελτίου Τύπου της τοπικής μελισσοκομικής επιχείρησης "B. Louis", του παραγωγού κ. Λεωνίδα Παπουλή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για πρώτη φορά στο νησί μας βραβεύτηκε ντόπιο μέλι παραγωγού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα, το μέλι με την ονομασία  “Supreme Quality Greek Honey”, απέσπασε το χρυσό αστέρι από την “Guild of Fine Food”. Η επιχείρηση, που έχει κλείσει ήδη πέντε χρόνια λειτουργίας στην Αίγινα, λειτουργεί βιώσιμα,
παρουσιάζει τα προϊόντα της με σύγχρονους όρους, στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα.

Η ανακοίνωση της βράβευσης από την μελισσοκομική επιχείρηση "B. Louis" είναι η ακόλουθη:

"Για πρώτη φορά στο νησί μας βραβεύτηκε ντόπιο μέλι παραγωγού! 

Από τον παραγωγό Λεωνίδα Παπουλή της B•LOUIS, μια ντόπια μελισσοκομική επιχείρηση που στα 5 έτη ύπαρξής της λειτουργεί βιώσιμα προς τη μέλισσα και το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα στο μέλι και τη καλύτερη ζωή σε αυτό το τόσο σημαντικό έντομο για τον πλανήτη. 

Τη φετινή χρονιά 2023, το μέλι με ονομασία “Supreme Quality Greek Honey” βραβεύτηκε με χρυσό αστέρι από την “Guild of Fine Food” που διοργανώνει την ευρέως γνωστή γευσιγνωσία με ονομασία “Great Taste”. Στη γευσιγνωσία λαμβάνουν μέρος προϊόντα από όλο το κόσμο, με κρυφή τη συσκευασία επικρατώντας μόνο η ποιότητά τους. 

Είμαστε περήφανοι λοιπόν, που ένα προϊόν του τόπου μας αναδείχθηκε μέσα από αυτόν το θεσμό, "νικώντας" τους κριτές με τα αρώματα και τις γεύσεις του!".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png