Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βραβεύσεις από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

20240114_180526-2.jpg
Πλημμυρισμένη από γιορτινή διάθεση και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά, ήταν η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου, από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε την βράβευση του νεαρού αθλητή Αντώνη Ζαμπέλη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου και την βράβευση των σχολείων και των μαθητών, που συμμετείχαν στον 1ο Διαγωνισμό Συγγραφής με τίτλο: «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία».
 
Την εκδήλωση "έντυσε" μουσικά η εξαιρετική, όπως πάντα, Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας. Yπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Βρυζάκη, με τον Γρηγόρη Αϊβαζόπουλο στο πιάνο, παρουσίασε στο κοινό χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα.

20240114_175744.jpg
 
Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φλώρα Αλυφαντή, ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας, που ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγίνης π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας, που χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό.

20240114_175412.jpg

Ακολούθησε η βράβευση του αθλητή Αντώνη Ζαμπέλη και η παρουσίαση του 1ου Διαγωνισμού Συγγραφής από την κ. Φλώρα Αλυφαντή και την κ. Ολυμπία Χαλδαίου, αντιπρόεδρο του Συλλόγου.

20240114_180528.jpg
 
Η επιτροπή, που εξέτασε τις 51 ιστορίες, πλέον των δύο ομαδικών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, αποτελούνταν από τους εκπαιδευτικούς κ. Νεκτάριο Κουκούλη, κ. Ελένη Διακογιάννη και κ. Έφη Καρρά. Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Τζίτζης, οι δημοτικοί σύμβουλο κ. Στέλιος Θεριανός, κ. Μαίρη Κουκούλη, κ. Νίκος Μαρίνος, κ. Σωτήρης Μπήτρος, κ. Όλγα Πετρίτη, Βασίλης Ζαμπέλης, η πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθή Γελαδάκη, η διευθύντρια 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας κ. Αθηνά Καλλιντεράκη, μέλη και φίλοι του συλλόγου, εκπαιδευτικοί και γονείς των μαθητών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png