Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" και βράβευση μαθητών με το "Αριστείον Γεωργίου Σ. Αλυφαντή".

20240114_193634.jpg
Η καθιερωμένη εκδήλωση για τη βράβευση μαθητών με το "Αριστείον Γεωργίου Σ. Αλυφαντή" και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της Κυριακής από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας", στο εντευκτήριο του συλλόγου.


Η χορωδία του συλλόγου, υπό τη διεύθυνση της κ. Ειρήνης Κουνάδη, και τον μουσικό κ. Γρηγόρη Αϊβαζόπουλο στο πιάνο, καλωσόρισαν με τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους των μαθητών που βραβεύθηκαν, δημιούργησαν μαζί με τα μέλη του συλλόγου ένα γιορτινό κλίμα, τιμώντας τους μαθητές των γυμνασίων του νησιού, που αρίστευσαν το σχολικό έτος 2022-2023.

20240114_190328.jpg
 
Ο κ. Γιώργος Κραουνάκης, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Μουσουλέα, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και παρουσίασε το  πρόγραμμα του συλλόγου και το πλήθος των δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει. Ακολούθησε η ευλογία και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πατέρα Στυλιανό και η εκδήλωση συνεχίστηκε με το "Αριστείον Γεωργίου Σ. Αλυφαντή". Η γραμματέας του συλλόγου κυρία Νένα Τρικοπούλου, παρουσίασε το βιογραφικό του Γεωργίου Αλυφαντή. 
 
Βραβεύθηκαν οι μαθητές:
 
20240114_194127.jpg
Ιωάννης Άρσος του Γεωργίου, 1ο Γυμνάσιο, την βράβευση έκανε ο π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης.

20240114_194301.jpg

Ελένη Χρυσοχόου του Γρηγορίου
, 2ο Γυμνάσιο Αίγινας, την βράβευση έκανε ο κ. Σωκράτης Αλυφαντής, γιος του αείμνηστου Γεωργίου Αλυφαντή.

20240114_194414.jpg

Βανέσα Γκουράι του Ρόμπερτ
, Γυμνάσιο Μεσαγρού, την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κ. Φίλιππος Τζίτζης.
 
20240114_191834.jpg
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κ. Φίλιππος Τζίτζης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μαίρη Κουκούλη, Σίλα Αλεξίου, Στέλιος Θεριανός, Αντώνης Ντελής, Μανώλης Λογοθέτης, Σωτήρης Μπήτρος, Νίκος Μαρίνος, Όλγα Πετρίτη και Γιώργος Άρσος, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθή Γελαδάκη, εκπρόσωποι συλλόγων, οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των αριστούχων μαθητών, που απόλαυσαν μία όμορφη εκδήλωση και αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά.

20240114_194716.jpg


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png