Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων.

protoxroniatiki-pita-agioi.jpg

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, η εκδήλωση του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων.


Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Χελιώτης. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε με παραδοσιακά κάλαντα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Καραγιάννης, Στέλιος Θεριανός, Μαρία Κουκούλη, Νίκος Μαρίνος, Σωτήρης Μπήτρος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ηλίας Γρυπαίος, μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και κάτοικοι της περιοχής. 

efraim-kipseli.jpg

Νωρίτερα, ο Σεβασμιώτατος είχε ιερούργησει στον ενοριακό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κυψέλης, συμπληρώνοντας την 23η επέτειο από την χειροτονία του σε Επίσκοπο, στις 14 Ιανουαρίου 2001 στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png