Αισθητή πτώση της θερμοκρασία και ενίσχυση των βορείων ανέμων την Κυριακή.

enisxisi-voriadon.jpg
Η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, που δεν αποκλείεται να πέσει ακόμη και κατά δέκα βαθμούς, ως προς τη μέγιστη τιμή της και η ενίσχυση των βορείων ανέμων, που κατά τη διάρκεια της Κυριακής θα φτάσουν τα 7 μποφόρ, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Αίγινα, για αύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του κόμβου του Meteo

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



 

Έτσι, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε τους 18.5°C στο νησί, αύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, δεν αναμένεται θα ξεπεράσει τους 8°C τις μεσημεριανές ώρες, ενώ οι χαμηλές τιμές θα σημειωθούν κυρίως στο τέλος της ημέρας.

Σημειώνεται ότι το κρύο θα είναι έντονο τόσο νωρίς το πρωί, όσο και τις απογευματινές και κυρίως τις βραδινές ώρες. Αρκετά σύννεφα κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Οι  βοριάδες που θα διατηρήσουν τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, θα εξακολουθήσουν να πνέουν ενισχυμένοι και τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024,  φτάνοντας τα 6 μποφόρ, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα. Ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png