Έφυγε από τη ζωή η Φλώρα Καψάλη. Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Ανδρέα, Δημητρίου και Φλώρας Καψάλη.

flora-kapsali.JPG
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της Φλώρας Καψάλη, από το το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος, η ανακοίνωση του οποίου αναφέρει τα ακόλουθα: 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




"Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Ανδρέα, Δημητρίου και Φλώρας Καψάλη με θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της Προέδρου του Ιδρύματος Φλώρας Καψάλη.

Η Φλώρα Καψάλη, από κοινού με τον αείμνηστο σύζυγό της Δημήτριο Καψάλη,  υπήρξε δημιουργός του Ιδρύματος, αλλά και θεματοφύλακας των παραδόσεων του Ελληνισμού που πρέσβευε ο γιος της Ανδρέας, στη μνήμη του οποίου ιδρύθηκε το Ίδρυμα Ανδρέα Καψάλη, ένας φάρος πολιτισμού στην Αίγινα.

Τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος κλίνουμε με σεβασμό την κεφαλή στην Πρόεδρο, την ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την καλή συνεργασία, αλλά κυρίως την ευγνωμονούμε για το παράδειγμα θέλησης και πίστης στη ζωή που μας έδωσε. 

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου και ώρα 10.00 στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στον Άλιμο και η ταφή στο Κοιμητήριο της Αγίας Ειρήνης στην Αίγινα. (Αναχώρηση από Πειραιά 12.45).

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων όποιος επιθυμεί να συμβάλλει στην ενίσχυση του Νοσοκομείου Αίγινας «Άγιος Διονύσιος - (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ / GR 4901102410000024100386523)". 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png