Εκπρόσωποι της Εθνικής Διοίκησης Δασών της Κίνας επισκέφτηκαν την Αίγινα. Συμμετείχαν σε εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο για την προστασία της άγριας πανίδας και χλωρίδας.

20240127_101239.jpg

Κινέζοι αξιωματούχοι της Εθνικής Διοίκησης Δασών που επισκέφθηκαν την Αίγινα, συμμετείχαν το πρωί του Σαββάτου σε ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου. 


Η αντιπροσωπεία, που αποτελείται από είκοσι κινέζους αξιωματούχους και επιστήμονες, έχει επισκεφθεί και άλλες περιοχές της χώρας μας, με σκοπό την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την προστασία της άγριας πανίδας και χλωρίδας.

20240127_101218.jpg

Την εκδήλωση εκ μέρους του Δήμου Αίγινας χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος. Στο πάνελ της συζήτησης από την Αίγινα, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο κ. Γιάννης Πουλόπουλος και η κ. Δέσποινα Χατζηνικολάου. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μετά την ολοκλήρωση της ενημερωτικής εκδήλωσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png