Διατηρούνται και την Τετάρτη οι ενισχυμένοι βοριάδες. Σύντομη χιονόπτωση στα ορεινά το απόγευμα και ασθενείς βροχοπτώσεις στην υπόλοιπη Αίγινα, σήμερα.

IMG_20240130_112241.jpg
Διατηρούνται και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι 5-6 μποφόρ, που θα κρατήσουν τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το ψύχος στην Αίγινα ήταν αισθητό σήμερα, ειδικά τις πρωινές ώρες, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία έφτασε τους 7°C το μεσημέρι και η ελάχιστη στους 4°C στις 17:20 το απόγευμα, σύμφωνα με όσα κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του Meteo στο ΓΕ.Λ. Αίγινας. Μάλιστα ο σταθμός κατέγραψε ισχυρή ριπή ανέμου 7 μποφόρ στις 15:10 το μεσημέρι. 

Και ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικά το πρωί, το σκηνικό του καιρού εναλλασσόταν από ηλιοφάνεια και συννεφιά με βροχόπτωση, το απόγευμα επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη για όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται στα ορεινά.

lazarides-pirosvestiki.jpg
Ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, κατέγραψε χιονόπτωση μετά τις πέντε το απόγευμα,, ενημερώνοντας μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Fb ότι όσοι πρόκειται να κινηθούν προς τους Λαζάρηδες με τα οχήματά τους, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες. Ωστόσο πολύ σύντομα το χιόνι διαλύθηκε, μαζί  και η όμορφη εικόνα του χιονισμένου τοπίου.

Σε επικοινωνία με τον κ. Γιώργο Σουλιώτη, είπε ότι το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας βρίσκεται σε επιφυλακή λόγω των συνθηκών και οι περιπολίες είναι συχνές. Σε αυτό το πλαίσιο, οι πολίτες πρέπει να ενημερώνονται όταν οι συνθήκες το απαιτούν, είπε.

Η φωτογραφία της χιονόπτωσης είναι του κ. Γιώργου Σουλιώτη.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png