Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Tακτική γενική συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

20240211_113500-00.jpg

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, η  Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Η συνέλευση περιελάμβανε απολογισμό και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
 


Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ελπίδα Θανοπούλου. Στο πλαίσιο του απολογισμού ακολούθησε ομιλία από την αντιπρόεδρο κ. Νομική Μιχαλοπούλου και απολογισμός πεπραγμένων από την ην Γ.Γ. του Συλλόγου κ. Δήμητρα Στάθη Χατζίνα  για την χρονική περίοδο από 25/11/2019  έως 31 Ιανουαρίου 2024. Μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ακολούθησε η διενέργεια εκλογών για το νέο Δ.Σ. για την τριετία 2024-2026. 

20240211_113500-03.jpg

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέδωσε στην διαδικασία η τοποθέτηση κ. Μαίρης Γαλάνη Κρητικού, ενώ σημαντική στιγμή (ιστορική θα λέγαμε) αποτέλεσε η παρουσίαση, από την κ. Νομική Μιχαλοπούλου, των υποψηφίων του νέου Δ.Σ. που σηματοδοτεί την "αλλαγή φρουράς" από τους ανθρώπους που δημιούργησαν το Λαογραφικό Μουσείο, και την υπόστασή του όπως την γνωρίζουμε και την αντιλαμβανόμαστε σήμερα, σε νέους, ικανούς συνεχιστές τους, που θα συνεχίσουν και θα επαυξήσουν το έργο τους. Αυτή άλλωστε είναι και η ευχή όλων.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας: 

Γεώργιος Μπήτρος 52
Στυλιανός Λαμπαδάριος 50
Νεκταρία Μπήτρου 43
Ελένη Γιαννούλη 36
Δήμητρα (Τούλα) Στάθη Χατζίνα  36
Σοφία Πρωτονοταρίου 34
Ανθίππη Γεδαδάκη 31
Ευαγγελία (Βίβιαν) Μπρέντα- Κανελλά 26
Μαρία Ηρειώτη19



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png