Εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Πέρδικα.

IMG_8152.jpg
Ρεπορτάζ Σταύρος Ρωπαΐτης
Με τον καθιερωμένο πανηγυρικό λόγο της ημέρας, την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση των μαθητών στο προαύλιο του ιερού ναού του Αγίου Σώζοντος, γιορτάστηκε στην Πέρδικα η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. 


Μετά το τέλος της δοξολογίας και την εκφώνηση του  πανηγυρικού λόγου της ημέρας από την εκπαιδευτικό κ. Σοφία Καραχάλιου ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο που βρίσκεται στο προαύλιο το ναού.


IMG_8070.JPG 

Κατάθεση στεφάνων έκαναν ο αντιδήμαρχος κ. Αντιδήμαρχος Αντώνης Μούρτζης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πέρδικας κ. Σάκης Μούρτζης, ο Περιβαλλοντικός και Πολιτισμικός Σύλλογος Πέρδικας ‘"Αγιος Σωστης",  ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγινήτισσας, το Δημοτικό Σχολείο της Πέρδικας, το Νηπιαγωγείο της Πέρδικας και κατάθεση για τον ήρωα Κυριάκο Μούρτζη.


IMG_8093.JPG 

Ακολούθησε η μαθητική παρέλαση από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου της Πέρδικας, που επίσης τραγούδησαν τραγούδια για την ιστορική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

IMG_8150.jpg
Οι μικροί μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους χειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους παρευρισκόμενους που παρακολούθησαν την γιορτή.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png