Μία εκδήλωση γεμάτη ευαισθησία για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Χάρη.

Μία εκδήλωση γεμάτη ευαισθησία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Βαθύ, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής. Είναι άξιος επαίνου, ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίθηκαν τα παιδιά και οι γονείς τους, αλλά και φορείς της περιοχής, στο κάλεσμα για την οικονομική στήριξη ενός αγοριού που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην συναυλία για τον μικρό Χάρη συμμετείχαν το 1ο Σύστημα  Ναυτοπροσκόπων Αίγινας, ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος, ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης, η ορχήστρα "Εστουντιαντίνα" και το μουσικό σχήμα "Μετά την Φουρτούνα". Η εκδήλωση περιελάμβανε σκετς και χορευτικά από τα παιδιά του σχολείου, χορούς, χορωδιακά τραγούδια και ζωντανή μουσική. Ένας ολόκληρος κόσμος κινητοποιήθηκε, και του αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό! Αψηφώντας την υψηλή θερμοκρασία, μουσικοί, κοινό, τεχνικοί, εθελοντές όλοι, προσπάθησαν να συγκεντρώσουν όσο πιο πολλά χρήματα ήταν εφικτό. Το εισιτήριο κόστιζε πέντε ευρώ. Οι ναυτοπρόσκοποι της Αίγινας έκαναν πράξη το: "Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση" και έδωσαν όλο τους τον εαυτό.

Λίγα λόγια την υπόθεση του μικρού Χάρη. "Το αγόρι πάσχει από από μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου (κυψελιδικό ραβδομυοσάρκωμα) και χρήζει επείγουσας θεραπείας.  Η Προσκοπική οικογένεια της Ελλάδας και της Κύπρου, η εκκλησία, συλλογικοί φορείς, φίλοι της οικογένειας και ΜΜΕ κινητοποίησαν το ευρύ κοινό και όλοι μαζί με μια πρωτοφανή προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης προς την  οικογένεια του Χάρη, έκαναν οικονομικά εφικτές τόσο την μετάβασή του στην Harley Street Clinic του Λονδίνου στις 23.04.2016 όσο και την κάλυψη των πρώτων εξόδων της νοσηλείας.
 
Η οικογένεια του Χάρη έδωσε ότι είχε από τα υπάρχοντά της. Όμως για την σε βάθος εξαμήνου θεραπεία του μικρού Χάρη απαιτούνται τεράστιες δαπάνες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ", αναφέρει το σημείωμα των ναυτοπροσκόπων της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png