Το Πελίτι Αίγινας σας προσκαλεί στο ανοιχτό σπορείο 2017.

Για 12η συνεχή χρονιά η ομάδα Αίγινας της εναλλακτικής Κοινότητας «Πελίτι» οργανώνει ανοιχτό σπορείο στις 12 Φεβρουαρίου 2017, Κυριακή, 11πμ, στην Αίγινα, στο χώρο του Πύργου του Μάρκελλου. Θα φυτέψουμε μαζί σπόρους σε σακουλάκια, θα τα πάρουμε στα σπίτια μας για να τα φροντίσουμε μέχρι τα τέλη Απρίλη, οπότε και θα τα επιστρέψουμε για να μοιραστούν κατά τη διάρκεια της γιορτής του Πελίτι, στις 9 Απρίλη, 2017.

Οι εκδηλώσεις του Πελίτι γίνονται με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων μας για τη διατήρηση των σπόρων των παραδοσιακών και ντόπιων ποικιλιών, που στις μέρες μας κινδυνεύουν όχι μόνο να εξαφανιστούν αλλά και να απαγορευτεί η χρήση και διακίνηση τους. Παρακαλούμε όποιους έχουν κρατήσει σπόρους από τα φυτά που πήραν στις προηγούμενες γιορτές ή διαθέτουν δικούς τους παλιούς, παραδοσιακούς να τους φέρουν, για να τους φυτέψουμε στο σπορείο. Φέτος θα χρησιμοποιήσουμε σακουλάκια για το φύτεμα των σπόρων, γι αυτό θα διευκολυνθούμε όλοι αν μπορέσετε να φέρετε τελάρα για τη μεταφορά στο σπίτι σας.

Σας περιμένουμε στις 12 Φεβρουαρίου να κάνουμε μαζί το Ανοιχτό Σπορείο. Πληροφορίες: www.peliti.gr και Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 6971630495


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png