Προβολή ταινίας από το Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας.

Το φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" θα προβάλει την ταινία "A thousand times goodnight" με την Juliette Binoche. Η ταινία θα προβληθεί στο χώρο του Μορφωτικού συλλόγου (Νοσοκομείου και Αγίου Νεκταρίου) στις 17 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ.

Το φωτογραφικό εργαστήρι κλείνοντας φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, ετοιμάζει εκδηλώσεις και προβολές φωτογραφικών ενοτήτων από τα μέλη του, μια κάθε μήνα (μέχρι και τον Ιούνιο), ήδη το 6 ο χριστουγεννιάτικο cheap photo art έγινε τον Ιανουάριο στο Λαογραφικό Μουσείο με πολύ επιτυχία ενισχύοντας με τα έσοδα της πωλήσεων των έργων, τον σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής". 

Η ταινία θα προβληθεί σε κινηματογραφική οθόνη μεγάλων διαστάσεων, με ελληνικούς υπότιτλους και φυσικά το θέμα της έχει σχέση με την φωτογραφία,δείχνει την ζωή μιας φωτορεπόρτερ στην ευαίσθητη ζώνη της Ανατολής.

Είσοδος ελεύθερη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png