Ομιλία - ενημέρωση από τον ιατρό Σωκράτη Δούκα, στο Μορφωτικό Σύλλογο Βαθέος.

Μία ενδιαφέρουσα ενημερωτική συζήτηση παρουσίασε χθες το μεσημέρι ο Μορφωτικός Σύλλογος Βαθέος, ο οποίος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του για τον άνθρωπο και την υγεία, φιλοξένησε τον επειγοντολόγο ιατρό κύριο Σωκράτη Δούκα. Η ομιλία έγινε στην αίθουσα του παλαιού δημοτικού σχολείου Βαθέος και περιελάμβανε την  αντιμετώπιση ενός έκτακτου περιστατικού, τους τρόπους με τον οποίους γίνεται η εκτίμηση της κατάστασης, τη διαδικασία η οποία πρέπει να ακολουθηθεί, και τις τεχνικές που πρέπει να εφαρμόσει ο ανανήπτης, ενώ δόθηκαν τεκμηριωμένες απαντήσεις για κάποια ενδεχομένως διλήμματα ή θέματα νομικής φύσης, που προκύπτουν για τον καθημερινό άνθρωπο, ο οποίος θα εφαρμόσει αυτού του είδους τις τεχνικές προκειμένου να σώσει ένα συνάνθρωπό του.

Επίσης έγινε συζήτηση για την αντιμετώπιση παθολογικών ασθενειών, τις πρώτες βοήθειες στο σπίτι, ενώ το κοινό συμμετείχε με πολλές ερωτήσεις για τέτοιου είδους ζητήματα, που προέκυπταν  μέσα από προσωπικές εμπειρίες ή σχετικές με τα θέματα απορίες. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαρίκα Λυκούρη, ενώ τη συζήτηση παρακολούθησαν ανάμεσα σε άλλους ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Οικονόμου, η πρόεδρος του συλλόγου Αίγινα Εθελοντής κυρία Σοφία Γιαννούλη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών "Η Αφαία", κυρία Βάντα Βάρτζελη, καθώς και πολλοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png