Σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και το Δήμο Αίγινας.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας Αίγινας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σεμινάριο βασικής καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης από το τμήμα εκπαίδευσης του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και το Δήμο Αίγινας, το οποίο παρακολούθησαν κυρίως εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας της Αίγινας.. Το σεμινάριο που θα επαναληφθεί και αύριο Σάββατο στον ίδιο χώρο και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί, χαιρέτισε ο Δρ. Αντώνιος Πολυδώρου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ωνασείου και συντονιστής της ομάδας εργασίας του Δήμου Αίγινας για την Υγεία. Ο κύριος Πολυδώρου είπε ανάμεσα σε άλλα ότι το σεμινάριο αποτελεί μέρος ενός μεγάλου προγράμματος το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία του Ωνασείου με το Δήμο Αιγίνας και τη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Παράλληλα σημείωσε ότι μέχρι το τέλος του μήνα ευελπιστεί ότι θα λειτουργήσει μία μονάδα αυξημένης φροντίδας στο Νοσοκομείο "Άγιος Διονύσιος", η οποία αποτελεί προσφορά με δωρεά μηχανημάτων και εκπαίδευσης από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Δευτέρα και Τρίτη 16 - 17 Σεπτεμβρίου με δωρεάν εξέταση και ενημέρωση για τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, στα πλαίσια του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς και αφορά δωρεάν πρόβλεψη κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων (μέτρηση Heart Score) υγιούς πληθυσμού σε ηλικίες 35-65 ετών. Γίνεται σε συνεργασία με το νοσοκομείο "Άγιος Διονύσιος".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png